Prijsvraag A-X-L

Geplaatst: door de redactie

In A-X-L nemen Alex Neustaedter en Becky G. je samen met hun robothond mee op avontuur. De spannende film draait vanaf donderdag 23 augustus in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur eOne Benelux setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Het leven van de stoere cross motorrijder Miles (Neustaedter) verandert compleet wanneer hij tijdens een rit robothond A-X-L ontdekt. A-X-L is de nieuwste uitvinding op het gebied van militaire bescherming en is ontworpen om in te zetten tijdens gevechten. Hij is gewond en samen met Miles’ crush Sara (Becky G.) neemt hij de zorg van A-X-L op zich. Wat blijkt? A-X-L is eigenlijk helemaal niet zo’n stoere oorlogshond als eerst werd gedacht, hij heeft gevoel. Er ontstaat een intense vriendschap tussen A-X-L, Miles en Sara. Maar wat gebeurt er wanneer de eigenaar van A-X-L zijn robothond terug wilt?

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor A-X-L, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Waarvoor staat de afkorting A-X-L?

Antwoord: Attack, Exploration en Logistics.

  • Meedoen aan de prijsvraag