Prijsvraag Juliet, Naked

Geplaatst: door de redactie

Juliet, Naked biedt een komische kijk op de tweede kansen die het leven je geeft. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Nick Hornby (About a Boy, High Fidelity) en draait vanaf donderdag 16 augustus in de Nederlandse bioscopen. Wij mogen setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een Blu-ray- óf DVD-pakket met Eat, Pray, Love, How Do You Know en The Meddler bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Annie (Rose Byrne) en Duncan (Chris O’Dowd) lijken bij elkaar te passen, maar na vele jaren samen vraagt Annie zich af of ze niet vastgeroest zitten in een slechte relatie. De obsessie van haar vriend voor de obscure rocker Tucker Crowe (Ethan Hawke) heeft nooit ruimte gegeven voor iets betekenisvols als een huwelijk en kinderen. Wanneer een demoversie van Tuckers grote hit van 25 jaar geleden opduikt, leidt dit tot een levensveranderende ontmoeting met de enigmatische rocker zelf.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Juliet Naked, en het Blu-ray- óf DVD-pakket met Eat, Pray, Love, How Do You Know en The Meddler, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

In welke door Juliet, Naked-regisseur Jesse Peretz gemaakte televisieserie speelde Chris O'Dowd vijf jaar geleden een gastrol?

Antwoord: Girls.

  • Meedoen aan de prijsvraag