Prijsvraag The House With A Clock In Its Walls

Geplaatst: door de redactie

De nieuwe magische film van Amblin studio’s vertelt het verhaal over Lewis, die wanneer zijn ouders overlijden naar zijn oom Jonathan wordt gestuurd in een krakend oud huis met een mysterieuze tikkende klok. The House With A Clock In Its Walls draait nu in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Entertainment One Benelux enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Er gebeuren de meest vreemde en onverwachte dingen waardoor Lewis er al snel achter komt dat er iets bijzonders aan de hand is met zijn oom (Jack Black), de vriendelijke buurvrouw Zimmerman (Cate Blanchett) en het huis, iets magisch! Lewis wordt door hen meegenomen in de wereld van magie en bezweringen, probeert hiermee indruk te maken op zijn nieuwe schoolvriend, maar ervaart dat er duistere krachten meespelen. Samen met zijn oom en buurvrouw neemt Lewis het op tegen deze duistere krachten en zijn zij vastberaden de magische klok in het huis te stoppen voordat deze de wereld verwoest.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor The House With A Clock In Its Walls, nu te zien in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Wie schreef het boek waarop deze door Eli Roth geregisseerde film gebaseerd werd??

Antwoord: John Bellairs.

  • Meedoen aan de prijsvraag