Prijsvraag Book Club

Geplaatst: door de redactie

Het leven van vier hartsvriendinnen zal nooit meer hetzelfde zijn nadat ze Fifty Shades of Grey hebben gelezen in hun maandelijkse boekenclub. De komedie Book Club draait vanaf donderdag 23 augustus in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Paradiso Entertainment Nederland setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een linnen tas van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Diane (Diane Keaton) is een weduwe. Vivian (Jane Fonda) geniet van haar leven als eeuwige vrijgezel. Sharon (Candice Bergen) verwerkt nog steeds haar scheiding van jaren geleden. En het huwelijk van Carol (Mary Steenburgen) zit in een sleur. Het leven van de vier hartsvriendinnen zal nooit meer hetzelfde zijn nadat ze Fifty Shades of Grey in hun boekenclub lezen. Door het aanwakkeren van een oude vlam of door nieuwe romances inspireren ze elkaar aan een nieuw hoofdstuk van hun leven te beginnen. Misschien wel het beste hoofdstuk tot nu toe...

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Book Club, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Wie schreef het boek Fifty Shades of Grey dat Diane, Vivian, Sharon en Carol lezen in hun maandelijkse boekenclub?

Antwoord: E.L. James.

  • Meedoen aan de prijsvraag