Prijsvraag Blu-ray/DVD Isle of Dogs

Geplaatst: door de redactie

Isle of Dogs is de meest recente film van visionair Wes Anderson (Fantastic Mr. Fox, Moonrise Kingdom, The Grand Budapest Hotel). De fraaie en aandoenlijke, in stop-motion gefilmde, hondenkomedie is nu verkrijgbaar op Blu-ray en DVD en wij mogen van distributeur 20th Century Fox Home Entertainment enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

De film vertelt het verhaal van Atari Kobayashi, de twaalfjarige pleegzoon van de corrupte burgemeester van Megasaki City. Nadat alle honden van de stad verbannen worden naar het gigantische Trash Island, besluit Atari op zoek te gaan naar zijn waakhond Spots. Onder de verbannen viervoeters maakt hij een aantal nieuwe vrienden die hem op zijn epische reis begeleiden. Het succes van hun avontuur zal bepalend zijn voor het lot van de honden en de toekomst van de hele provincie.

Neem ook eens een kijkje op de officiƫle site van 20th Century Fox

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van Isle of Dogs, nu overal te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Wes Anderson ontving tot nu toe zes Oscarnominaties, maar won nog nooit zo'n beeldje. Wat was de eerste film waarvoor hij - voor beste originele scenario samen met Owen Wilson - genomineerd werd door de Academy?

Antwoord: The Royal Tenenbaums.

  • Meedoen aan de prijsvraag